Реалізація проекту "Сонячний інтер'єр" м.Луцьк 2016


Інтер'єри цього однородинного житлового будинку створені для того, щоб сприяти легкому позитивному, комфортному життю молодої родини. Над цим проектом я працювала із величезним задоволенням. Саме тому, що замовники повністю довірились моім ідеям, інтер'єри вийшли напрочуд стильними та ергонономічними.
Часто при будівництві дому замовники бажають використати можливості власного житла по-максимуму та встановлюють камін з відкритим вогнищем. Проте, по-факту, експлуатують його раз у рік, щоб уникнути диму, сажі та бруду ) Тому у цьому проекті ми вирішили не повторювати таких помилок ) І встановили біо-камін, за яким напрочуд легко доглядати.
У цьому проекті мені довелося зіграти роль людини-оркестру. Я розробила архітектурний проект, ландшафтний дизайн та дизайн інтер'єрів, а також написала картину, яка прикрашає одну зі стін вітальні :)
Основне та найбільше приміщення будинку - житлова кімната, вийшла просторою та світлою. Великі вікна "впускають" екстер'єр всередину приміщення. Завдяки цьому можна насолоджуватись прекрасним виглядом ідеального зеленого газону та милуватись прохолодою фонтану у спекотний літній день.





У даному проекті я примінила концепцію невидимої кухні. Кухня, в якій уся техніка зникає за підйомними дверками. Якщо раптово прийшли гості або господиня не хоче, щоб робоча поверхня
була на виду, можна все приховати, натиснувши кнопку.
На виду залишаються лише рівні фасади виконані у гарних натуральних матеріалах. І ніякого безладу. У даному випадку ми використали механізм BLUM з електропідйомниками. 






Мінімалізм у спальні сприяє хорошому сну.
Мінімум речей, мінімум пилу, максимум повітря та простору.
У цій спальні немає стандартного телевізора навпроти ліжка. На його місці знаходяться великі вітражні вікна та вихід на власну терасу, з якої відкривається прекрасний краєвид.
Вікна орієнтовані на південний схід, тому ранкове сонце будить господарів у природній спосіб.А на випадок, якщо хочеться поспати подовше, передбачений світлонепроникний текстиль.

Дятяча кімната для маленького хлопчика виконана "на виріст". А ці чудові кубики-декор з натурального дерева чимось нагадують тетріс )






Коментарі